Trouw je op het strand? Dan kun je voor een luchtigere jurk kiezen. Ga je voor een winterhuwelijk? Dan kan een jurk met mouwen en een hoog gesloten halslijn warmer zijn. Houd ook rekening met de kleuren en stijl van je thema. Een bohemian trouwjurk is bijvoorbeeld niet geschikt voor een zwarte-tie bruiloft.

Laat je adviseren door een professional

Hoewel je misschien al een goed idee hebt van wat je zoekt, kan een professional helpen om de perfecte jurk te vinden. Zij hebben meer ervaring en kennen de laatste trends. Zij kunnen jou ook helpen bij het kiezen van een stijl die past bij jouw lichaamstype en jouw persoonlijkheid. Maak een afspraak bij een bruidsmodezaak en neem jouw inspiratiebord mee!

Plan meerdere pasafspraken

Het kan zelfs duren om de perfecte jurk te vinden. Daarom wordt het aanbevolen om meerdere pasafspraken te plannen. Op die manier heb je voldoende tijd om twee tot drie jurken per afspraak te passen en om de juiste beslissing te maken. Zorg ervoor dat de afspraken ook op verschillende dagen vallen. Op die manier heb je telkens een frisse en heldere kijk op de jurken die je verleden.

Overweeg een aanpassing op maat

Als je jouw trouwkleed hebt gevonden, maar er ontbreekt nog iets, overweeg dan om een ​​aanpassing op maat te laten maken. Misschien is de jurk te lang, of wil je er mouwen aan toevoegen. Bespreek de mogelijkheden met de bruidsmodezaak of zoek een gespecialiseerd atelier in jouw omgeving. Hou er wel rekening mee dat zo'n aanpassing extra is met zich meebrengen.

Zoeken naar het perfecte trouwkleed kan, net zoals het organiseren van een huwelijk, veel tijd kosten. Begin op tijd, ga op zoek naar verschillende stijlen en kleuren, en laat je adviseren door een professional. Plan meerdere pasafspraken in en overweeg een aanpassing op maat om de juiste jurk te vinden voor jouw grote dag!

.

Ook interessant

Trouwkleding

TrouwkledingOp je trouwdag zal je er op en top uitzien. Van top tot tiener in de perfecte kleding die bij je verleden en je persoonlijkheid blijft. De ...

Lees verder

Bruidsjurk

BruidsjurkDe trouwaankleding is misschien wel het meest spannende aspect van elke bruiloft. Nadat het perfecte koppel is gevormd, moeten ze de perfect ...

Lees verder

Bruidsjurken

BruidsjurkenBruiden zijn prachtige wezens die hun kracht en schoonheid uiten met de juiste kleren. Bruidsjurken zijn een prachtige manier voor een bru ...

Lees verder